KJØKKENET

Lunsjen serveres fra kl. 10.45 til 12.45. Vi  tilbyr variert, hjemmelaget og sunn mat.

Kaffebaren holder åpent fra kl. 07.00 til 17.00 alle dager utenom fredag hvor den stenger kl. 15.00. (Juli-måned stengt.) Kaffebaren tar ikke kontanter, men du kan benytte bankkort via bankterminalen.

KAFFEBAREN

Våre profesjonelle kokker sørger for god mat og en variert meny! Dersom du ønsker å bestille mat til møterom/egne lokaler finner du Menyen her

Møtemat kan bestilles i Pronestor dagen før og med frist kl. 13. (For bestillinger etter denne tid, samt bestillinger samme dag, påløper et mindre gebyr.)

SERVERING- OG SKJENKEBEVILLING

Vår leverandør Fazer Food har servering- og skjenkebevilling her i DEG16. Skjenkebevillingen gjelder arrangementer i områdene: Auditoriet, resepsjonsområde, møtesenteret, kjøkkenet og takterrassen 13. etg. Det følger et klart reglement med servering- og skjenkebevillingen. Dette står nærmere beskrevet i en mal som er utarbeidet for leietaker i forbindelse med arrangement. Ta kontakt med resepsjonen eller kjøkkenet for mer informasjon rundt dette.

ARRANGEMENTER

Vi har bred og god erfaring med forskjellige type arrangementer, både her i DEG16 i tilknytning til auditoriet og kjøkkenet, men også utenfor bygget og andre egnede lokasjoner. Vi bistår gjerne med catering til større og mindre arrangementer, forskjellige «events» og sosiale aktiviteter, både i og utenfor ordinær arbeidstid. Arrangement på dagtid: ta kontakt med en av våre flinke ansatte i Fazer (se kontaktpersoner til høyre) rest.deg16@fazer.com. Arrangement på ettermiddag/Kveld: ta kontakt med Marit Solheim via mas@braatheneiendom.no

RESERVERING AV LOKALER

Når det gjelder booking av møterom, så kan du gjøre dette via «Book Møterom», som du finner i menyen til venstre (du må ha fast lokasjon, samt være opprettet som bruker til møtebookingssystemet). Når det gjelder booking av de store fellesfasilitetene som auditoriet, kantine og takterrasse, så bookes disse via resepsjonen på epost deg16@braatheneiendom.no eller Marit Solheim direkte mas@braatheneiendom.no. Du kan bestille møtemat, kake, frukt, kaffe og/eller drikke via møtebookingssystemet Pronestor (også med levering til egne lokaler). Kontakt resepsjonen deg16@braatheneiendom.no eller Kjøkkensjef José Duran rest.deg16@fazer.com om du har spørsmål rundt bestillinger.

HENVENDELSER

Alle henvendelser til kjøkkenet kan for øvrig rettes direkte til Kjøkkensjef José Duran via rest.deg16@fazer.com