Haakon VIIs gate 2
Praktisk informasjon
På denne siden finner du praktisk informasjon knyttet til drift og tjenester tilgjengelige i Haakon VIIs gate 2. Restaurant Haakon vil legge ut oppdatert ukentlig meny og kontaktinformasjon, sammen med informasjon dersom du ønsker hjelp til å bestille bevertning til møter eller større arrangement.

Kontaktperson

Resepsjon H7-2
Send e-post

Bestilling av møterom gjøres direkte med resepsjon.

Ved andre henvendelser rundt servering internt på huset kan man ta kontakt med motemat.haakon@dugurdkantiner.no 

For bestilling av mat knyttet til event send mail til event@dugurdkantiner.no.

For mer informasjon se hjemmesiden til Restaurant Haakon her. 

Direkte kontakt med resepsjon:
+47 94 01 30 30

Ukens meny fra 9. desember til 13. desember

MANDAG
Plating: Brandade på Boknafisk med syltet gårdsgulrot
Grønnsaksretter: Marinerte aspargesbønner med purreløk sot, salat Nicoise, sesongens kutt
Condiments: Hjemmelaget remulade

TIRSDAG
Plating: Bao med «pulled butternut squash», plum sauce og limeblad
Grønnsaksretter: Syltet reddik/ricotta/hasselnøtter, moden avokado med kastanje-og hvitløkscrust,
Sidedish: Limebladolje

ONSDAG
Plating: Dagens kjøtt med fennikel «crumble-gratin»
Grønnsaksretter: Skinnfrie tomater med burrata fra Thorbjørnrud ysteri, Brønnkarse, pistasj- og kornblomst salat, Aubergine kroketter
Pålegg: Tahini dip              

TORSDAG 
Plating: Bouillabaise på dagens MSC-sertifisert fisk og skalldyr 
Grønnsaksretter: Koreansk rawbeef salad, Yakitori-mais med Yngves byggmiso ,Harissa-grillet hel blomkål fra Heinrich Jung
Sidedish: Hummersmør eller olje

                                 
FREDAG
Plating: Pappardelle med ricottasaus, sprø bacon, valnøtter og salvie
Div.: Råvareflyt
Dugurd's vafler

 

Dugurd sitt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Vi skal levere matopplevelser til våre kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år, og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. Her handler det om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Med ansatte som bryr seg om hva de serverer. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap. Filosofien bygger derfor på bevissthet rundt fagkunnskapen, råvarene og leverandørene. For mer informasjon se vår hjemmeside her https://www.dugurdkantiner.no/omoss/

KAFFEBAREN
Fra kl 07.30 hver morgen – kan du nyte deilig kaffe og frokost med utvalg av ferske handwich, hjemmelaget grøt, egg og bacon, friskpresset juice og nystekte bakverk. Dersom du har besøkende med til lunsj, kan du betale for disse med bankkort via terminalen i kaffebaren.

Velkommen til Haakon!

Vi er alltid tilgjengelig 24 / 7 på 23 12 23 12 alternativt 99 40 59 00.
For øvrig kan vi kontaktes og treffes i vårt hovedkontor i Vika i kontortiden.