Om Oss
Tjenestekonseptet Flyt®
Når ved behov blir et behov
Vi opplever en endring i kunders behov og ønsker. Fleksibilitet og fullservice er sentralt. Derfor vil vi med tjenestekonseptet Flyt® gjøre arealer som møterom og kontorer tilgjengelige ved behov. Sammen med en rekke andre fasiliteter og premium fullservice skal vi sørge for at alle forutsetninger for å lykkes er tilstede.

Summen av forutsetningene

Vi skal ha Norges mest fornøyde kunder. Dette handler ikke bare om høy standard, det handler om oppmerksomhet, service og tilrettelegging. Det er summen av de beste forutsetningene som gjør at våre kunder lykkes. Og det utgjør kjernen i vårt tjenestekonsept Flyt®

Flyt® kontor

Ønsker du å leie fleksible og tilrettelagte kontorer av høy standard og med premium fullservice? Vi kan hjelpe deg å finne en kontorløsning som passer ditt behov. Vi har kontorplasser for kort eller lang tids leie, enten du ønsker å sitte i Bjørvika eller Vika.

Flyt® Møte

Sentralt i Vika og Barcode har vi tilgjengelig flotte møterom og auditorier, med all den support og service det eventuelt skulle være behov for. I Barcode og Vika har vi auditoriumer med plass til hhv 100 og 54 personer. Møterom kan reserveres med plass til 2 til 24 personer.

Kontaktperson

Ingrid Elisabeth Moe
Direktør Utleie og Marked
Send e-post
Ta kontakt
Ingrid er Direktør for Utleie og Marked i Braathen Eiendom og hjelper deg med å finne smarte løsninger tilpasset deres behov.

Kontaktperson

Hanne Platou
Salgsansvarlig
Mobil: 98410060
Send e-post
Ta kontakt
Ønsker du å leie fleksible og tilrettelagte kontorer? Hanne er salgsansvarlig for FLYT kontor og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Hanne for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.

Vi er alltid tilgjengelig 24 / 7 på 23 12 23 12 alternativt 99 40 59 00.
For øvrig kan vi kontaktes og treffes i vårt hovedkontor i Vika i kontortiden.