Eiendommer

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg.

Haakon VIIs gate 2

Sentralt plassert i det etablerte forretningsstrøket i Vika ligger dette praktbygget fra 1958, såvidt tilbaketrukket fra den folkerike passasjen Nasjonalteatret - Rådhusplassen. 12 250 m2 fordelt på 9 etasjer med kontorer, kontorhotell, samt restaurant og butikker på gateplan.

Dronning Eufemias gate 8

Dette er det første bygget oppført i Barcode rekken. Bygget gjennomgår en større rehabilitering og vil fremstå supermoderne mht teknikk og miljø i 2021. Da vil bygget bli leid ut som et flerbrukerbygg. De første leiekontraktene er allerede signert så her er det bare å melde interesse.

Dronning Eufemias gate 14

Ikoniske DEG14 er tegnet av det kjente arkitektkontoret Snøhetta Arkitekter og sto ferdig i 2013. Med sine dramatiske geometriske former på fasaden stikker det seg ut i rekken, et lite kunstverk i seg selv. Bygget er idag i sin helhet utleid til Deloitte.

Dronning Eufemias gate 16

Med sine 17 etasjer er dette det høyeste bygget i Barcode rekken. Bygget er leid ut som et flerbrukerbygg og inneholder en rekke fasiliteter som restaurant, kaffebar, auditorium og møterom.

Bjørvika er blitt et nytt CBD i Oslo med flere av Norges ledende bedrifter innen finans, teknologi og diverse servicenæringer. Med noen av byens mest attraktive boliger og flere kulturinstitusjoner i umiddelbar nærhet skapes en ny bydel som leverer en puls døgnet rundt.

Alf Bjerckes vei 28-32

Braathen Eiendom eier eiendommen Alf Bjerckes vei 28-32. Dette er en av Norges største flerbruker-kombinasjonseiendommer i sin sjanger, med meget høy arkitektonisk og teknisk standard. Bygget huser idag selskaper som Norsk Medisinaldepot, DNB Arkiv, Jungheinrich, Grundfos, H&M og Norpost.