Haakon VIIs gate 2

Velkommen til Haakon VIIs gate 2
Haakon VIIs gate 2 er beliggende midt i Oslos beste finansdistrikt Vika, mellom Rådhuset, Nationaltheatret og Konserthuset. Her har man kort vei til forretningspartnere og et stort tilbud av shopping, restauranter og kulturtilbud rett rundt hjørnet.

Bygget er tegnet av arkitekt John Engh og oppført i 1958, med datidens funksjonalisme og utpregede bruk av betong. Det kraftfulle uttrykket utendørs endres når du entrer foajéen og resepsjonsområdet. Her møtes du av varme og eksklusive materialer som sammen med kunst, flotte blomsteroppsatser og ikke minst blide og positive servicemedarbeidere utgjør et særdeles representativt inntrykk.

Restaurant HAAKON ligger i første etasje og fungerer som byggets bespisningstilbud, som også er åpen for gjester utenfra. Haakon drives av den anerkjente kantineleverandøren Dugurd som bl.a. eies av restaurantgruppen LAVA som driver noen av Oslos beste restauranter. Les mer om Haakon og byggets øvrige fasiliteter nedenfor.

Resepsjon

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte fra kl 08:00-16:00 alle hverdager.

Hovedoppgaven er å være besøkendes og leietakers første møte med vårt bygg. De registrerer besøkende og har oversikt over møteromsbookingen. De kan bistå med tilrettelegging av arrangementer i auditoriet og møtesenter, samt utsteder adgangskort og kantinetilganger. Våre servicemedarbeidere kjenner bygget godt og kan svare på de fleste spørsmål.

Restaurant Haakon

Vårt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus og med ansatte som bryr seg om hva de serverer. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap.

Kaffebaren er åpen mellom kl 08-16:30. Her serverer vi deilige frokostretter, kaffe, lunsjretter og alltid noe søtt til kaffen.

Fellestjenester i særklasse

Et viktig løfte for tjenestekonseptet Flyt er å øke produktiviteten til våre leietakere. Trivsel er en viktig faktor for at mennesker skal prestere og gjennom et godt miljø bygges konkurransefortrinn.

Dette er noen av tjenestene vi tilbyr i Haakon VII gate 2:
- Treningsrom med garderobe, mulighet for PT-timer og behandling
- Renseritjenester
- Sykkelgarasje / servicepunkt / El-sykler til utlån
- Resepsjon
- Bedriftsrestaurant / kaffebar / eventlokale
- Møterom og auditorium


Sykkelparkering med servicepunkt

Sykkelparkeringen finner du i underetasjen. Her er det tilgjengelig mekkestativ, sykkelvask, verktøy og tørkeskap. Her er det også etablert et ladeskap med mulighet for å lade egen EL-sykkel.

I underetasjen i nærheten av treningsrom og sykkelparkering er det gode og moderne garderober / dusj med garderobeskap.

Treningsrom

Husets treningsrom står til disposisjon for alle interne brukere med fast lokasjon i H7-2. Treningsrommet er utstyrt av Corporis som er et selskap med erfarne personlige trenere. Corporis tilbyr også rabatterte PT-timer for brukere i bygget.

Spør gjerne resepsjonen for mer informasjon rundt ordningen.

Garderober

I underetasjen, i nærheten av treningsrom og sykkelparkering, er det gode og moderne garderober / dusj med garderobeskap.

Vi tilbyr garderober forbeholdt de som trimmer eller sykler/løper til jobben. Ta kontakt dersom du ønsker garderobeskap.

Cristina Gjurød Braathen

Utleieansvarlig

Ønsker du å leie lokaler hos oss? Cristina er utleieansvarlig og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Cristina for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.