Dronning Eufemias gate 8

Velkommen til Dronning Eufemias gate 8

DEG8 gjennomgikk en omfattende oppgradering i perioden 2019-2021. Etter rehabiliteringen er energibruken kuttet med over 50%, hvilket var et av målene for prosjektet. Bygget har også blitt BREEAM In-Use-sertifisert med karakteren Excellent. Leietakerne som har flyttet inn i bygget har Bjørvikas beste beliggenhet, fri utsikt over sjøen og byen, gjennomgående gode kvaliteter, en fantastisk husrestaurant i toppetasjen, og fullservice levert av våre egne ansatte.

DEG8 har Bjørvikas mest sentrale beliggenhet, i hjertet av Oslos nye Central Business District. DEG8 er inngangsporten til Barcode-rekken og er det eneste bygget som har en langstrakt glassfasade mot byen. Her er det helt spesielle lys- og utsiktsforhold hvor verken eksisterende eller ny bebyggelse hindrer siktlinjer. Fra DEG8 har man vid utsikt over sjøen, byen og marka.

Resepsjonen

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte fra kl 08:00-16:00 alle hverdager. Hovedoppgaven er å være besøkendes og leietakers første møte med vårt bygg. De registrerer besøkende og har oversikt over møteromsbookingen. De kan bistå med tilrettelegging av arrangementer i auditoriet, samt utsteder adgangskort og kantinetilganger. Våre servicemedarbeidere kjenner bygget godt og kan svare på de fleste spørsmål.

Velkommen til en god matopplevelse

Kjøkkenet i DEG8 driftes av Dugurd. Matias Huidobro er kjøkkensjef i DEG 8. Dugurd sitt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Les mer om Dugurd her

Fellestjenester i DEG8

Dronning Eufemias gate 8 er et topp moderne bygg med alt du kan ønske av fasiliteter. Foruten auditorium, møterom for event og fellesområder tilpasset flere behov tilbys også en rekke øvrige fasiliteter. Vi har for eksempel kaffebar, bedriftsrestaurant, renseritjenester, garderober, trimrom og el-sykler for utlån.

Cristina Gjurød Braathen

Utleieansvarlig

Ønsker du å leie lokaler hos oss? Cristina er utleieansvarlig og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Cristina for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.