Dronning Eufemias gate 16

Velkommen til Dronning Eufemias gate 16.
Med sine 17 etasjer er dette det høyeste bygget i Barcode-rekken. DEG16 er et moderne høyhus oppført i 2011 og er tegnet av Dark Arkitekter. Bygget er utformet som en liggende «S», med en curtain wall-fasade utført i svarte aluminiumsplater og glass, som sammen danner en «piksel-fasade». Det maskuline og stramme formspråket kombineres med et flott inngangsparti og en stor foajé med utpreget bruk av varm eik og naturstein. Her møtes du av flotte sitteområder, blomsteroppsatser og våre positive servicemedarbeidere.

DEG16 er et flerbrukerbygg med en rekke fasiliteter som restaurant, kaffebar, auditorium, møtesenter, garderober og en av byens flotteste takterrasser – «Himmer’n».


Beliggenheten langs med Stasjonsallmenningen, der den møter Dronning Eufemias gate, er ideell med tanke på nærhet til Oslo S og kollektivtilbud. Som nærmeste nabo til Akrobaten, gangbroen som binder Bjørvika sammen med den bakenforliggende byen, vil det daglig passere store mengder mennesker forbi på bakkeplan. Stasjonsallmenningen strekker seg ned mot sjøen og vil romme lekeplass, restauranter og handel på gateplan.

Resepsjonen

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte fra kl 08:00-16:00 alle hverdager. Hovedoppgaven er å være besøkendes og leietakers første møte med vårt bygg. De registrerer besøkende og har oversikt over møteromsbookingen. De kan bistå med tilrettelegging av arrangementer i auditoriet, samt utsteder adgangskort og kantinetilganger. Våre servicemedarbeidere kjenner bygget godt og kan svare på de fleste spørsmål.

Velkommen til en god matopplevelse

Kjøkkenet i DEG16 driftes av Dugurd. Dugurd er et samarbeide mellom Lava Oslo og Du Godeste. Daniele Sarzi er kjøkkensjef i DEG 16. Vårt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Les mer om Dugurd her

Fellestjenester i DEG16

Dronning Eufemias gate 16 er et topp moderne bygg med alt du kan ønske av fasiliteter. Foruten stort auditorium, takterrasse for event og møterom tilpasset flere behov tilbys også en rekke øvrige fasiliteter. Vi har for eksempel kaffebar, treningsrom, bedriftsrestaurant, renseritjenester, garderober og el-sykler for utlån.

Møtesenteret i plan 2 og 3 har vært gjennom en større ombygging, og er nå ferdigstilt. Her finner du åtte flotte rom med kapasitet fra 4-20 personer. De tre minste rommene er fellesareal på bygget, mens de fem største rommene er Flyt-areal. Vi har også 9 møterom tilgjengelig hos Flyt kontor, samt auditorium.

Book i IZY Flyt-appen eller ta kontakt med resepsjonen.

Ved henvendelser rundt servering internt på huset kan man ta kontakt med resepsjonen.

For mer informasjon se https://www.dugurdkantiner.no/

Direkte kontakt med resepsjon:
+47 93 00 17 12

Hanne Platou

Utleieansvarlig kontorhotell

Ønsker du å leie fleksible og tilrettelagte kontorer? Hanne er Utleieansvarlig for FLYT kontor og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Hanne for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.