Braathen Eiendom åpner restaurant Haakon

19. november åpner Norges første hybridrestaurant, som tilbyr restaurantmat til både leietakerne og kunder utenfra.

Braathen Eiendom inngår nå et omfattende samarbeid med flere stjernekokker. 19. november åpner Norges første hybridrestaurant, som skal tilby restaurantmat til både leietakerne og kunder utenfra. Målet er å gi leietakerne et betydelig bedre mattilbud gjennom hele dagen, i tillegg til å bestykke det nye high-end konferansesenteret med tilsvarende kvalitetsbevertning.

Restaurant Haakon skal være åpen på dagtid, og vil ikke bare servere Braathens leietakere, men også eksterne kunder.
Restauranten skal drives av selskapet Dugurd, som eies av kokkekollektivet Lava og kantinebedriften Du Godeste. Lava-kokkene Tom Victor Gausdal, Even Ramsvik, Stian Floer og Anders Braathen driver blant annet restaurantene Smalhans, Hitchhiker, Strand restaurant, Katla og Sentralen restaurant.

Målet til Dugurd er å tilby sunn, bærekraftig, smaksrik og variert mat, laget fra bunnen av. Maten skal gi økt energinivå, blant annet ved å satse på stor variasjon og velkomponerte, sesongbaserte grønnsaksretter og salater.

Restaurant Haakon får plass til hundre gjester og vil være åpen alle hverdager fra klokken 7.30 til 17.00. Lunsj serveres som buffet fra 11 til 13. I en egen kaffebar får man frokost, overtidsmat, mat det er enkelt å ta med seg på farten og mulighet til å kjøpe med mat hjem. På fredager legges det opp til after work med utvidet åpningstid. I tillegg vil lokalene leies ut til lukkede arrangementer og events.