Summen av forutsetningene

Braathen Eiendom har ett overordnet mål: Vi skal ha Norges mest fornøyde kunder. Dette handler ikke bare om en høy standard på bygg og fasiliteter, men om oppmerksomhet, service og tilrettelegging. Det er summen av de beste forutsetningene som gjør at våre kunder lykkes. Og det utgjør kjernen i vårt tjenestekonsept FLYT®. Vi baserer dette på fire grunnpilarer:

Helse
Effektivitet
Fleksibilitet
Faglig utvikling
Lys og luft påvirker dagsformen.

Alle våre bygg skal ha et inneklima i toppklasse. All belysning er nøye designet med tanke på optimale forhold uansett tid på døgnet. Legger man til store luftige vindusflater så er det meste på plass for en produktiv dag, og eventuelt sene kvelder når det måtte kreves. En forutsetningen som utgjør det vi kaller FLYT®.


Koble av for å koble på.

I det nye totalrenoverte bygget vårt DEG8 i Bjørvika kan du koble av i skybaren, med kort vei til å koble deg på igjen på kontoret. Gjennomtenkte siktlinjer gir lys- og utsiktsforhold hvor verken eksisterende eller ny bebyggelse hindrer utsikten over sjøen, byen eller mot marka. Inspirerende! En forutsetningen for produktive dager.

En spektakulær start på dagen gjør noe med deg.

Selv en rutinemessig hverdag blir bedre av et godt førsteinntrykk når du kommer på jobb. Alle våre resepsjonsområder er planlagt ut ifra at man skal føle seg velkommen. Du vil alltid bli møtt av en serviceinnstilt Braathen Eiendom medarbeider, samt friske blomsteroppsatser, kunst, kaffe og dagens aviser. En forutsetningen som utgjør det vi kaller FLYT®.

Ergonomi gjør en lang dag kortere.

Sitter du godt, jobber du godt. Alle våre møterom, kontorplasser og pauserom har optimale møbler for de lange dagene, også for de fortjente pausene. En forutsetningen for en vellykket dag på jobb.

Premium drivstoff for kropp og sjel.

Hos Braathen Eiendom tar vi kosthold på alvor. Våre restauranter sørger for førsteklasses mat og drikke til frokost, møtemat og lunsj. Restaurantene drives av den anerkjente kjøkkenleverandøren Dugurd (en del av LAVA-gruppen, som driver noen av Oslos beste restauranter). All mat produseres av mennesker som virkelig bryr seg om hva de serverer. En forutsetningen for god FLYT®.

De små detaljene betyr alt.

Våre ansatte har fokus på de små tingene, slik at du får utrettet de store. En viktig forutsetning for en effektiv hverdag. Hvert på sitt vis bidrar alle ansatte med å løse de daglige utfordringene vi har med å etterfølge leveregelen vår: Hver eneste kunde er viktig og skal følges opp til minste detalj – av oss.

Utstyr som er i orden sparer deg for tid.

Hos Braathen legger vi til rette for at du skal få bruke tiden til det som er viktig. Mange av våre leietagere ønsker å benytte sykkel til jobb, da er det viktig at vi tilrettelegger for trygg innendørs sykkelparkering med mulighet for vask og vedlikehold. Det er også tilrettelagt for lading av El-sykler. En forutsetning for en effektiv hverdag.

La møtene komme til deg, ikke omvendt.

I en hektisk hverdag er reising mellom møter en stor tidstyv. Siden våre bygg er lokalisert både i Bjørvika og Vika kan du reservere møterom eller låne et FLYT®-kontor der det passer deg best – med premium fullservice, selvsagt.

Kontorer som skaper verdier.

Fleksible og tilrettelagte kontorer av høy standard og med premium fullservice øker produktiviteten. Vi tilbyr kontorplasser for kort eller lang tids leie, enten du ønsker å sitte i Barcode eller Vika. Du sikres tilgang til en rekke fasiliteter og tjenester som møterom, betjent resepsjon, flotte fellesarealer, restauranter, dusj / garderober m.m. Tilsammen utgjør dette en forutsetning for en produktiv hverdag.

Nye impulser i kjente omgivelser.

Hos Braathen Eiendom er aktuelle foredrag og nettverkssamlinger aldri langt unna. Våre bygg er tilholdssted for flere innovative og fremtidsrettede selskaper. Å tilrettelegge for gode møteplasser med faglig innhold som appellerer på tvers av fag kan vi bidra med nettverksbygging og inspirasjon. En av mange forutsetninger for å lykkes.

Hanne Platou

Utleieansvarlig kontorhotell

Ønsker du å leie fleksible og tilrettelagte kontorer? Hanne er Utleieansvarlig for FLYT kontor og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Hanne for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.