Fleksibel kontorplass. Eksklusivt.

Velkommen til FLYT® Kontor.

Nye oppgaver, andre måter å jobbe på og ikke minst teknologi har endret behovene og kravene til arbeidsplassen. Vårt FLYT® Kontor-konsept er tilrettelagt for å betjene kunder med høye krav til sine omgivelser og tilgjengelige tjenester. I Flyt® kontor kan du leie separate kontorer med fleksibilitet på løpetid og tilgang til en rekke fasiliteter og tjenester. Møterom, betjent resepsjon, flotte fellesarealer, restauranter, dusj / garderober m.m. er tilgjengelig i tjenesten.


Ledige kontorplasser: Kontorhotellet i Dronning Eufemias gate 8 (DEG8) er nå etter en større oppgradering av bygget tilgjengelig for større eller mindre bedrifter, for kort eller langtidsleie. Vi har også ledige lokaler i Dronning Eufemias gate 16 i Barcode, samt i Haakon VIIs gate 2 i Vika.

Helt nytt kontorhotell i 10. etg i DEG8

Dronning Eufemias gate 8 (DEG8) har Bjørvikas mest sentrale beliggenhet, i hjertet av Oslos nye Central Business District. DEG8 er inngangsporten til Barcode-rekken og er det eneste bygget som har en langstrakt glassfasade mot byen. Her er det helt spesielle lys- og utsiktsforhold hvor verken eksisterende eller ny bebyggelse hindrer siktlinjer. Fra DEG8 har man vid utsikt over sjøen, byen og marka.

Velkommen til DEG16.

Med sine 17 etasjer er dette det høyeste bygget i Barcode-rekken.

Dronning Eufemias gate 16 er et moderne høyhus oppført i 2011. Et flott inngangsparti og en stor foajé med utpreget bruk av varm eik og naturstein leder inn til en resepsjon med flotte sitteområder, blomsteroppsatser og våre positive servicemedarbeidere.

Velkommen til H7-2.

Haakon VIIs gate 2 er beliggende midt i Oslos beste finansdistrikt Vika, mellom Rådhuset, Nationaltheatret og Konserthuset.

Her har man kort vei til forretningspartnere og et stort tilbud av shopping, restauranter og kulturtilbud rett rundt hjørnet.

Hanne Platou

Utleieansvarlig kontorhotell

Ønsker du å leie fleksible og tilrettelagte kontorer? Hanne er Utleieansvarlig for FLYT kontor og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Hanne for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.