Fleksibel kontorplass. Eksklusivt.

Velkommen til Flyt® Kontorhotell

Flyt® kontor er Braathen Eiendoms kontorhotelldrift. Denne er integrert i vår ordinære drift, slik at du som kunde er sikret samme høye standard som våre øvrige kunder. Som leietaker i Flyt® får du tilgang til møteromsfasiliteter, auditorium, kantiner og eventlokaler på tvers av våre tre bygg i Vika og Barcode.

Hos Braathen Eiendom tilbyr vi Flyt® kontorhotell i Haakon VIIs gate 2 i Vika, samt i Dronning Eufemias gate 8 og 16 i Barcode.


Hos oss kan du få fleksible lokaler for alt fra 1 – 15 personer. Konseptet er tilrettelagt for å betjene bedrifter med høye krav til sine omgivelser og tilgjengelige tjenester. Du kan leie eksklusive kontor med fullservice og fleksibilitet på løpetid, og tilgang til en rekke fasiliteter og tjenester som møterom, auditorium, betjent resepsjon, flotte fellesarealer, restauranter, garderober med dusj og håndkleservice, treningsrom og skjorteservice.

Kontorhotell med utsikt i 10. etg i DEG8

I DEG8 er Flyt® kontorhotell lagt til 10. etasje, der man har panoramautsikt over byen og fjorden. Her tilbyr vi kontorer for alt fra 1 – 6 personer.

I 13. etasje har vi et eksklusivt møtesenter og restaurant, mens resten av bygget er utleid til faste leietakere.

Bygget har nettopp vært gjennom en to års transformasjon til et flerbruksbygg, og ingen detaljer er utelatt. Det er holdt i en stram og representativ stil i mørkt tre, skinn og jordfarger. Den unike beliggenheten gir fantastiske lysforhold.

Resepsjon

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte, og den er betjent fra 08.00 - 17.00, ved behov også på kveldstid. I tillegg til å ønske besøkende velkommen, utsteder også resepsjonen adgangskort, og bistår ved små og store behov.

Lounge og resepsjon kontorhotell

Kontorhotellet har egen resepsjon med tilhørende loungeområde.

Møterom kontorhotell

I kontorhotellets lokaler finnes møterom for både større og mindre møter, samt to støtterom/ringerom.

Kjøkken kontorhotell

I kjøkkenet er det fri tilgang på kaffe, te og pure water. I tillegg byr vi på frukt og aviser.

Eksempel på kontor

Vi har kontor for 1 - 6 personer. Samtlige leveres med hev/senk-pult, god stol og skap.

Kaffebar

I 13. etasje ligger husets kaffebar som er åpen fra 08.00 - 17.00. Her kan man unne seg en ekstra god kopp kaffe eller noe å bite i, og lokalene egner seg også godt for en arbeidsøkt eller et uformelt møte.

Husrestaurant

Vår husrestaurant befinner seg i 13. etasje, og her serveres dagens lunsj av Dugurd. Hver dag byr de på en varmrett, suppe, ulike salater og brødmat med pålegg. Om ønskelig, kan bord reserveres på forhånd, slik at det blir ekstra hyggelig å ta med gjester.

Velkommen til DEG16

Med sine 17 etasjer er dette det høyeste bygget i Barcode-rekken.

Vårt Flyt® kontorhotell ligger i 7. og 9. etasje, og rommer kontorer for alt fra 1 - 10 personer. I 7.etg har vi en egen resepsjon som betjener kontorhotellet, i 9. en egen lounge. Begge etasjene er utstyrt med 3 kjøkken, telefonbokser, møterom og "Flyt® cellekontor" som kan benyttes som et ekstra kontor noen timer ad gangen.

Resepsjon

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte, og den er betjent fra 08.00 - 17.00, ved behov også på kveldstid. I tillegg til å ønske besøkende velkommen, utsteder også resepsjonen adgangskort, og bistår ved små og store behov.

Lounge kontorhotell

I 9. etg har kontorhotellet egen lounge. Her er det hyggelig å slå seg ned for en kaffepause eller et uformelt møte.

Resepsjon kontorhotell

Kontorhotellets resepsjon ligger i 7. etg, men betjener også 9. De ansatte kjenner bygget svært godt, og bidrar til at det blir en hyggelig stemning, og at lokalene ser representative ut.

Møterom kontorhotell

Det er egne møterom avsatt for kontorhotell, så kundene har god tilgang på rom i ulike størrelser. Samtlige er utstyrt med teknikk av god kvalitet.

Kjøkken kontorhotell

Hver etasje har tre kjøkken der man har fri tilgang til kaffe, te og pure water.

Eksempel på kontor

Vi har kontor for 1 - 10 personer. Våre fleksible løsninger gjør at man ikke behøver å leie mer plass en man trenger, men heller kan vokse seg inn i større lokaler med tiden.

Telefonbokser

I hver etasje har vi telefonbokser, slik at man ikke trenger å forstyrre kollegaer selv om man deler kontor.

Kaffebar

I tilknytning til vår husrestaurant har vi en kaffebar der vi tilbyr diverse hjemmelagede frokostretter, påsmurt og bakverk i tillegg til ekstra god kaffe.

"Kjøkkenet" husrestaurant

På "Kjøkkenet" sørger Dugurd for at det blir servert en variert lunsj av høy standard. Lokalet egner seg også godt til arrangementer.

"Himmer'n" takterrasse

Vår takterrasse er væruavhengig ved at man kan justere pergolaen. "Himmer'n" danner en flott ramme rundt ethvert arrangement i sommerhalvåret.

Haakon VIIs gate 2 er beliggende midt i Oslos beste finansdistrikt Vika, mellom Rådhuset, Nationaltheatret og Konserthuset.

Her har vi kontorhotell i 2 og 3 etasje hvor vi tilbyr kontor for 1 - 6 personer. Kontorene ligger strategisk til, kun en trapp opp fra resepsjonen. I tillegg til kontorer inneholder lokalene flere lounger, møterom og kjøkken, samt Flyt® cellekontor.

Resepsjon

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte, og den er betjent fra 08.00 - 17.00, ved behov også på kveldstid. I tillegg til å ønske besøkende velkommen, utsteder også resepsjonen adgangskort, og bistår ved små og store behov.

Lounge kontorhotell

Kontorhotellet har flere lounger i begge etasjer, her fra 3. etasje. Denne romslige loungen ligger i tilknytning til møterom, og egner seg fint for kaffepauser med eller uten servering.

Lounge kontorhotell

Eksempel på en mindre lounge i kontorhotellets fellesareal.

Møterom kontorhotell

I kontorhotellet har vi møterom for 4 - 22 personer, så her skulle ethvert behov være dekket.

Kjøkken kontorhotell

Kontorhotellet har flere kjøkken, her vises bilde av det største. I tillegg til kaffe, te og pure water, byr vi på frukt.

Eksempel på kontor

Vi har kontor for 1 - 6 personer. Her eksempel på et som vender mot Haakon VIIs gate.

Stillerom

Stillerom som kan benyttes til telefonsamtaler.

Kaffebar

Kaffebaren ligger i tilknytning til vår husrestaurant "Haakon". Her har man tilgang direkte fra gateplan, og er nær byens puls. I tillegg til kaffe serverer vi kald drikke, påsmurt og hjemmelagede fristelser av den søte sorten.

Husrestaurant Haakon

I Haakon serverer Dugurd dagens lunsj. Her vektlegges ikke bare smak, men også bærekraft og presentasjon av maten. En lunsj her skal oppleves som dagens høydepunkt, og har man med gjester dekker vi klart på forhånd.

Cristina Gjurød Braathen

Utleieansvarlig

Ønsker du å leie lokaler hos oss? Cristina er utleieansvarlig og hjelper deg å finne et kontor som passer ditt behov. Ta kontakt med Cristina for å vite om våre muligheter i Barcode og Vika.