Ny direktør for Utleie og Marked

Etter å ha vært i Braathen Eiendom i tre år, får Ingrid E. Moe utvidet ansvar i selskapet, samt ny tittel som Direktør Utleie og Marked.

Adm. direktør Leif Arne Røsnes er svært tilfreds med utnevnelsen.
– Ingrid har medvirket i stor grad til å få etablert en leietakerprofil vi alle i Braathen Eiendom er kjempestolte av. Hennes egenskaper passer Braathen Eiendom som hånd i hanske, sier Røsnes.

Utnevnelsen ses samtidig i sammenheng med at Moe gis ansvaret i å styrke merkevaren til Braathen Eiendom, samt at hun har en nøkkelrolle i de to store begivenhetene Braathen Eiendom nå står ovenfor; Foredlingen av Dronning Eufemias gate 8 (DEG8) og utrulling av tjenestekonseptet Flyt.

Foredlingen av DEG8 på 18.500 kvadratmeter, med blant annet en ny toppetasje ferdigstilles våren 2021. Her har Braathen Eiendom signert leiekontrakt med blant annet. Astrup Fearnley og Advokatfirmaet Føyen Torkildsen. Bygget vil også få muligheter for mindre leietakere samt kontorhotell.

– Ingrid har hatt en nøkkelrolle knyttet til å få inn kunder som styrker leietakerprofilen i hele Braathen Eiendom. Ingrid skal jobbe dedikert med å levere på de forventninger som er skapt til kundene, tillegger Røsnes.

Våren 2021 utvides selskapets Flyt-konseptet fra dagens areal på 4.000 kvadratmeter til hele 12.000 kvadratmeter. Konseptet består av fleksibelt kontorareal, møterom, auditorium, event og bespisning som kundene kan benytte på tvers av eiendommene Haakon VIIs gate 2, Dronning Eufemias gate 8 og 16.
Adm. direktør Leif Arne Røsnes sier at våren 2021 på mange måter markerer at Flyt-konseptet går fra ord til handling, siden det er da tjenestene blir tilgjengelig på tvers av alle tre byggene. Moe gis et tungt ansvar i å få puls i hele Flyt-konseptet, et konsept som forøvrig er en storsatsning fra Braathen Eiendom.

Moe takker for tilliten og gleder seg til veien videre.
– Det er veldig spennende å kunne bidra til videreutviklingen av Flyt, samt å jobbe videre med å få flere gode kunder inn i «Braathen-familien». Jeg setter stor pris på å få jobbe med så dyktige mennesker, fine profilbygg og gode kunder som det vi har i Braathen, sier Moe.