Sikrer seg toppetasjer i Barcode

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen leier 3000 m2 av
Braathen Eiendom i toppen av Dronning Eufemias gate 8.

– Valget av DEG8 og Barcode som lokasjon var enkelt for å opprettholde vårt mål om å være et ledende firma innenfor våre fagområder. Som kunnskapsbedrift er vi avhengige av å tiltrekke oss de beste medarbeiderne. Dagens unge reiser kollektivt og bor gjerne litt utenfor sentrum. DEG8 har alt vi kunne ønske oss; byens beste beliggenhet i forhold til kollektivtransport, moderne kontorløsninger som tilrettelegger for kunnskapsdeling, og en helt fantastisk utsikt som en bonus. Vi har vært heldige og fått tak i helt unike lokaler som vi har stor tro på vil bidra til videre utvikling av firmaet, sier Knut Glad, Managing partner i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

bilde-signering-

"Vi har vært heldige og fått tak i helt unike lokaler som vi har stor tro på vil bidra til videre utvikling av firmaet", sier Knut Glad, Managing partner i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

Felles ambisjoner om å flytte markedet
– For oss er Føyen Torkildsen en helt riktig kunde i Dronning Eufemias gate 8. Selskapet er bl.a. spesialister på eiendom, og har en av de største eiendomsavdelingene blant advokatfirmaene. Vi har mange felles ambisjoner om å flytte markedet, og ser virkelig frem til å få dem som en viktig og stor kunde av oss, sier Røsnes. Føyen Torkildsen har signert en avtale på 10 år. Cushman & Wakefield Realkapital har vært deres rådgiver i prosessen, mens Akershus Eiendom har bistått Braathen Eiendom i utleiearbeidet.

Du kan lese artikkelen i Estate Nyheter her.