Vi gjør det enklere å la bilen stå

Å sykle til jobb gir mange fordeler. Man får en frisk start på dagen, og mosjon på kjøpet. I tillegg er det bra for miljøet, og det er kostnadseffektivt. Til tross for dette er det mange som kvier seg, og en vanlig årsak til dette, er at det er dårlig med garderobefasiliteter på arbeidsplassen. Det er ikke fristende å måtte pakke med seg håndkle og toalettsaker i tillegg til klesskift, og å starte dagen i en litt trist fellesdusj.

Her i Braathen Eiendom har vi vår egen bærekraftstrategi som tar utgangspunkt i noen av delmålene til FNs bærekraftmål. Vi har valgt å fokusere på områder der vi har størst påvirkningskraft, og to av disse er delmål 3 «God helse og livskvalitet», samt delmål 13 «Stoppe klimaendringene». Å få flere til å la bilen stå bidrar til begge disse målene. Vi har derfor tilrettelagt for å gjøre dørstokkmilen så kort som mulig, og ønsker velkommen til å starte dagen i innbydende garderober en spa-avdeling verdig. Garderobene i våre bygg har separate dusjer med god plass, og de er utstyrt med deilige hudpleieprodukter og håndklær.

Sykkelen kan du trygt låse fast i våre innendørs sykkelparkeringer, der vi også har lagt til rette for vedlikehold og vask av sykkelen. Sykkelparkeringen ligger i umiddelbar nærhet til garderoben, som er utstyrt med både tørkemuligheter og oppbevaringsskap.

Etter en frisk start på dagen kan du ta turen innom kaffebaren og unne deg en ekstra god kaffe før du tar fatt på dagens arbeidsøkt. En bedre start på dagen skal du lete lenge etter!