Vi utvider Flyt®

Flyt® har blitt en suksess, og vi har i lang tid vært fullt utleid i både Dronning Eufemias gate 8 (DEG8) og Haakon VIIs gate (H2). Det er vi glade for, men det er kjedelig å måtte avvise leietakere som ønsker å sitte hos oss i Flyt®. Derfor har vi nå besluttet å utvide konseptet i både DEG8 og Haakon VIIs gate 2.

I DEG8 overtar Flyt® lokaler i 5. etg i nordbenet av bygget. Her satser vi på større arealer og lengre kontrakter enn tradisjonelt i Flyt®. Ca 2/3 av lokalet er allerede utleid til én større leietaker, og det gjenstående arealet er perfekt for et firma på 8-15 ansatte. Lokalet består av to større rom for 6-8 personer, samt et cellekontor som også egner seg godt som Teams-rom. Det er også mulig å benytte det ene rommet som eget møterom. I etasjen vil man dele lounge, kjøkken, et møterom og et Teams-rom med den andre leietakeren.

I Haakon VIIs gate 2 overtar Flyt® en halv fløy i 7. etg. Her vil det bli gode muligheter for firmaer med alt fra 1 til 16 ansatte, og det er gode muligheter for å tilpasse etter ulike behov.

Ta kontakt med oss om ditt firma er på utkikk etter representative lokaler i et av byens mest populære bygg!

Les mer om Dronning Eufemias gate 8 her

Les mer om Haakon VIIs gate 2 her

Vil du vite mer om Flyt®-konseptet vårt?
Les mer om Flyt® her

Ext h2
Ext deg8